Gratis dapperheidsdiploma voor je patiëntjes!

Hoe beloon je een kind na een behandeling? (gratis download onderaan deze blog)

Bij ons in huis is een Sinterklaas surprise maken een leuke, maar ernstige aangelegenheid. Mijn dochter werkte daarom hard aan een cadeau voor een klasgenootje. Bij het halveren van een kurk sneed ze zichzelf heel lelijk in haar duim en het was duidelijk dat dit gehecht moest worden. Ze was pas tien maar probeerde zich flink te houden bij het ondergaan van een nare hechting. En ik? Ik verborg mijn misselijkheid voor haar en vocht tegen flauwvallen.

Een uur later en een paar nare hechtingen verder kwamen we thuis. Samen namen we een glas warme chocolademelk en ik prijsde haar om haar moed! Ze had het toch allemaal maar laten gebeuren. Toen ze ‘s avonds naar bed ging lag er een dapperheidsdiploma op haar kussen!

Belonen werkt

Werk je met kinderen, dan weet je dat belonen altijd een positief effect heeft. Snoep kun je niet meer geven in de 21ste eeuw en goedkope plastic prullen herkennen ze voor wat het zijn: goedkope plastic prullen. Waar kinderen wel waarde aan hechten, is een welgemeende pluim voor hun gedrag. Stel een diploma in het vooruitzicht en kinderen tonen zich veel flinker dan ze zelf dachten te zijn.

Heeft jouw patiëntje of cliëntje zich ontzettend kranig gedragen tijdens een behandeling? Heeft het heel goed meegewerkt aan een onderzoek waar flink wat moed voor nodig was?

Gratis Dapperheidsdiploma

Beloon het voor de getoonde moed met een gratis Dapperheidsdiploma van Linda Thuijs! Haal beide gratis diploma’s op.  Je kunt ze anoniem en >>> direct downloaden <<< zonder je e-mail adres achter te laten. Een duimpje of reactie waardeer ik natuurlijk wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *